Welkom op www.Lochem.info

Oude Lochemse Schoolfoto's

| Oude Lochemse schoolfoto's (1900-2000) | Foto's aanmelden / colofon |

Heb je de LochemseKlasse.nl ReŁnie niet meegemaakt? Bezoek dan alsnog je eigen 'kleine' reŁnietje met foto's uit de oude doos.
De plaatjes in dit fotoboek vormen een tijdsbeeld van ruim 70 jaar Voortgezet Onderwijs in de oud-gemeente Lochem (maar de oudste foto is al van 1914!). Het album is niet compleet en zal dat ook nooit worden... Het is echter wel de grootste collectie (zeker in de gemeente Lochem) die ik tot op heden ben tegengekomen met dit onderwerp.
Deze foto's zijn door erg veel mensen aan mij uitgeleend om ze digitaal in te scannen, waarvoor hartelijk, hartelijk dank.
Heeft u nog foto's die geschikt zijn voor publicatie? Geef even een berichtje en klik op 'Foto's aanmelden / colofon'.
 
Namen van de meeste leerlingen zijn om privacy redenen niet te zien (Šls ik ze al mocht weten of kennen..). Zoek dat maar mooi zelf uit op een saaie regenachtige zondag...
Ik wens je veel plezier met een flashback in het album vol "aaaah's" en "oooh's", maar ook met "ťťťk, dat ben ik...!", "moet je dat zien!", "die is dood.." of "pap, wat een kapsel, dat kan ťcht niet!" en "mam, ik lijk echt op jou...?!".
 
Zoek, kijk en geniet, onderdruk vooral geen glimlach...
 

| Oude Lochemse schoolfoto's (1900-2000) |

 
Over de totstandkoming van deze site en bijbehorende pagina's heb ik een klein overzicht gemaakt, klik op de link hieronder.
 
Een kijkje in de keuken, of: hoe maak je zoiets?

 
Deze site is een initiatief van www.Wijkamp.com .

“Het is niet toegestaan op deze site gepubliceerd materiaal op welke wijze dan ook (commercieel) te gebruiken zonder toestemming van ondergetekende. Gepubliceerd materiaal is van lagere kwaliteit om de hoeveelheid dataverkeer te beperken.”
 
Erik Wijkamp