Welkom op www.Lochem.info

Dag Lochem

Avond van de PoŽzie
Een jaarlijks terugkerend evenement van de Stichting "Dag Lochem" is de Avond van de PoŽzie.
Hiervan worden de laatste tijd ook opnamen gemaakt, niet professioneel maar toch wel redelijk van kwaliteit.
 
De Avond van de Poezie is dus een Lochems evenement dat elk jaar in januari wordt gehouden tijdens de 'Week van de PoŽzie'. Gastsprekers dragen hun eigen favoriete poezie voor als onderdeel van het totaalprogramma op die avond.
De verschillende voordrachten worden afgewisseld met een muzikaal optreden.
 
De initiatiefnemers van deze audioregistraties zijn tevens de mensen die op deze avond de geluidsversterking verzorgen: Eddie Oosthof en Erik Wijkamp.
Omdat sommge bestanden "vreselijk" groot zijn (heb geduld, alleen voor ADSL/Breedband geschikt) heb ik besloten om ze als feed aan te bieden in de vorm van een Podcast-bestand. Dit houdt in dat je ze op een MP3-speler of i-Pod kunt zetten om zo de hele avond nog eens terug te horen.
 
Kwaliteit
Voor deze download-doeleinden is de kwaliteit van alle opnamen bewust teruggebracht tot een resolutie van 16 KHz x 16 bit (Stereo). Dit heeft tot gevolg dat de bestanden goed handelbaar worden omdat ze klein in opslag zijn. Helaas hoor je nogal wat 'ringing' (vervorming) in de opnamen van 2006 en 2005. Deze opnamen zijn dan ook gemaakt met een MP3 speler van 'hobbykwaliteit'.
Kijk voor de opnamen even hiernaast bij: Podcasts.
 
Deze site is een initiatief van www.Wijkamp.com .

“Het is niet toegestaan op deze site gepubliceerd materiaal op welke wijze dan ook (commercieel) te gebruiken zonder toestemming van ondergetekende. Gepubliceerd materiaal is van lagere kwaliteit om de hoeveelheid dataverkeer te beperken.”
 
Erik Wijkamp